Van Kortenhof Wednesday Ladies Ride

Van Kortenhof Wednesday Ladies Ride

Maassluis, Van Kortenhof

Mar.
28

Description

VAN KORTENHOF - WEDNESDAY LADIES RIDE - LADIES ONLY!

Heb je een sportieve fiets en wil je conditie opbouwen, fit worden én een gezellige sportavond? Of heb je wel een sportieve fiets in de schuur staan, maar zoek je enthousiaste meiden om mee te gaan fietsen?
Fiets dan GRATIS mee met de Van Kortenhof Wednesday Ladies Ride. Vanaf 28 maart stappen we, elke woensdagavond, op de sportieve fiets om met elkaar te gaan fietsen.
Van beginnende fietssters tot de gevorderden: alle ladies zijn welkom en van harte uitgenodigd om mee te fietsen! De enige regel is: samen uit, samen thuis. Naast sportiviteit ligt de nadruk ook op gezelligheid, want wat is er leuker dan met een groep meiden een sportieve prestatie neer te zetten! Het dragen van een fietshelm is tijdens de ladies rides wel verplicht.

We vertrekken elke woendagavond vanuit de vestiging Van Kortenhof Vlaardingen Holy aan de Louise de Colignylaan 1 om 19:00 uur.
Indien gewenst kan je je hier vooraf omkleden, je bidon vullen, banden oppompen en natuurlijk kan je hier ook je spullen achterlaten, want we komen hier weer terug.

Elke woensdag zal de rit ongeveer 1,5 tot 2 uur duren, afhankelijk van de groep en het weer. Tijdens deze ritten zullen we onderweg soms ook even uitrusten en voor degene die dit willen, zullen er af en toe wat pittige uitdagingen tussen zitten. Lukt jou dit nog niet: dan is kijken en aanmoedigen natuurlijk ook toegestaan!
Indien je van verder komt en de fiets achterop de auto meeneemt: parkeren is gratis en kan gewoon voor de deur.

Zin gekregen om mee te fietsen?? Meld je aan via onze website https://www.vankortenhof.nl/van-kortenhof-wednesday-ladies-ride-sp-93.html of kom langs in 1 van onze vestigingen!

Ook al zijn we al een paar weken onderweg, aanhaken kan altijd! Meld je van te voren even aan (010-2490074), dan weten we dat je erbij bent!
Attendees
0
Interested
0
Declined
0
Time
wednesday 7:00pm march 28, 2018 - wednesday 9:00pm september 26
Europe/Amsterdam timezone
Venue
Van Kortenhof
Maassluis, Heldringstraat 101
3144 CE
Netherlands
Organizer
Van Kortenhof

Venue